Kiitos kaikille näytteilleasettajillemme.

Aila Airo Kauneuspalvelut

Ammattikosmetiikkaa kosmetologeille: dermaviduals® korneoterapeuttinen ihonhoitomenetelmä, Doctor Eckstein- ja PHYRIS-ihonhoitosarjat, ARTDECO-meikit ja -kynsilakat, Combinal-kestovärit, hoitolatekstiilit ja käsintehdyt Da Vinci -siveltimet. Tervetuloa tiimiin!

www.ailaairo.fi

Depend Cosmetic Oy

REFECTOCIL tuotteet & tarvikkeet ripsien ja kulmien kestovärjäykseen, taivutukseen ja laminointiin. Depend & REQ tuotteet kynsille, kynsilakoista kestolakkoihin ja rakennekynsitarvikkeisiin. Tukku ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. Tervetuloa!

www.re-q.fi

Disar Oy

Osaavaa ja ammattitaitoista maahantuontia vuodesta 1993. Luotettavuus, laatu, asiantuntemus ja aito yhteistyö ohjaavat toimintaa. Edustamme ihonhoitosarjoja: Dibi Milano, Olos, Isabelle Lancray, Dr. Rimpler, Bioreline, Nimue ja Beni Durrer -meikit.

Disar Oy

Dual Laser Oy

Dual Laser on Suomen johtava lääketieteen laserlaitteiden toimittaja. Maahantuonnista löytyy myös WishPro hoitolaite ja NOON Aesthetics ihonhoitotuotteet. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja sinä saat meistä luotettavan yhteistyökumppanin.

www.duallaser.fi

Duroy Oy Ab

Oy Duroy Ab:ta saat laadukkaat kestävät Duroy®-ammattisiveltimet sekä meikkaus- ja hoitotarvikkeet, myös asiakasmyyntiin. Hinnat ovat kohtuulliset ja laatu on korkea. Tuotteilla on takuu ja ne toimitetaan heti varastosta.

www.duroy.fi

HBS Nordic

Pohjoismainen edistyneiden ihonhoitotuotteiden maahantuoja vuodesta 1998. Tarjoamme tieteellisesti kehitettyä ihonhoitoa, jolla asiakkaamme saavat parhaita mahdollisia tuloksia. Tuotteemme ovat: Exuviance Professional, NEOSTRATA, Heliocare ja Clinisept +.

www.hbsnordic.fi

Påre Skincare

Påre Skincare on 100% luonnonmukainen suomalainen ihonhoitosarja kasvoille, joka sopii ihotyypistä, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Påre helpottaa arkea tarjoamalla yksinkertaisen ja laadukkaan tavan pitää huolta ihosta, ympäristöä unohtamatta.

www.pareskincare.com

Looks Deluxe

Edustamme Massada ihonhoito- ja Claré Blanc mineraalimeikkisarjoja. Massadan teho perustuu luonnon raaka-aineisiin ja bioteknologiaan sekä hoitorituaaleihin. Clarè Blanc meikit vakuuttavat puhtaudellaan, pigmenttipitoisuudellaan ja laadukkuudellaan.

www.looksdeluxe.fi

Mills

Mills on laadukkaiden, terveyttä edistävien jalkojenhoitotuotteiden ja -välineiden myyntiin ja markkinointiin keskittynyt kotimainen maahantuontiyritys. Valikoimasta löytyvät tuotteet jalkojen-, kauneuden ja terveydenhoidon ammattilaisten tarpeisiin.

www.verkkokauppa.mills.fi

Naviter Oy

Naviter Oy on suomalainen kosmetiikkayritys, joka kehittää ja valmistaa innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingissä. Olemme erikoistuneet herkälle iholle soveltuviin ammattilais- ja medikaalisiin ihonhoitotuotteisiin sekä luonnonkosmetiikkaan.

www.naviter.fi

PR-Cosmetic Oy

Dermalogica keskittyy ihon hyvinvointiin ja tuloksiin. Tuotteet ovat parabeenittomia, gluteenittomia, vegaaneja, eläinkokeettomia, ei keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Löydät meiltä myös Bio-Therapeutic -tuotteet ja Bt-gear -ihonhoitolaitteet.

www.dermalogica.fi

RohdosAla

Olemme ammattikosmetiikan asiantuntija, joka maahantuo laadukkaita ja huolella valittuja ihonhoitosarjoja. Asiakkaamme ovat keskiössä: yhteistyö, jatkuva kehittyminen ja yhdessä tekeminen tuovat menestystä sekä iloa kauneudenhoitoon ja yrittäjyyteen.

www.rohdos-ala.fi

Hoitolatukku

Hoitolatukku on 35 v. hoitoalan tuotteiden, kalusteiden ja laitteiden myyntiin erikoistunut yritys. Huolehdimme siitä, että Sinä saat alan laajimman tuotevalikoiman, hyvän asiakaspalvelun ja nopeat toimitukset. Kaikki, mitä hoitolassasi tarvitset!

www.hoitolatukku.fi

Sweet Body Cosmetics

Tuomme Suomeen laadukasta Sweet Body Professional Body Sugaring® vartalosokeria. Sisältää 3 vahvuutta perussokerimassaa sekä oheistuotteita. Myymme kotihoitoon vartalovoiteita, kuorintoja ja sisäänkasvaville karvoille Aloe Clear® rollon tuotteita.

www.sweetbody.fi

Toporiina Oy

Toporiina Oy on tuonut ammattikosmetiikkaa ja ihonhoitolaitteita maahan jo vuodesta 1984. Asiakastyytyväisyys on tärkein lähtökohta työssämme. Olemme sitoutuneet pysymään hoitoloiden kumppanina, eikä sarjojamme löydy tavarataloista tai apteekeista.

www.toporiina.fi

Vitamion Oy

Edustamme vankalla kokemuksella Suomen johtavaa ja tuloksellista A-vitamiinisarjaa – Environia. Environ-tuotteita myyvät hoitotyötä tekevät koulutetut ihonhoidon ammattilaiset, joita tuemme korkeatasoisella koulutuksella sekä hyvällä ja nopealla palvelulla.

www.vitamion.fi

Alaset Import Oy

Alaset Import Oy on perheyritys Pietarsaaressa.
Lpg Systems halusi meidät laitteidensa edustajaksi v 2004.
Edustamme ainoana Lpg-laitteita Suomessa.
Myynti, koulutus,huolto, varaosat.
Vahvuutemme 20v käyttökokemusta.

www.alasetimport.fi

Apellis Oy

Apellis Oy on ammattilaisten ja kuluttajien rakastamien, hoitaviin ja puhtaisiin mineraaleihin perustuvien Jane  Iredale meikkien ainoa valtuutettu maahantuoja Suomessa. Jane Iredale –  jo 25 vuotta edelläkävijänä.

www.janeiredale.fi

Dr. Baumann Kosmetiikka Oy

Dr. Baumann Kosmetiikka Oy edustaa saksalaista Dr. Baumann -ammattikosmetiikkaa, jonka turvalliset tuotteet valmistetaan ihosolujen luontaista rakennetta vastaavista ainesosista. Olemme myös Mezotix-hoitolaitteen maahantuoja yksinoikeudella Suomessa.

www.dr-baumann.fi

EmMi Cosmetics Oy

EmMi Cosmetics on Tamperelainen perheyritys, jonka toimialaan kuuluu ammattilaisten lisäkoulutukset, tuotteet ja laitteet. Suositut Dermaplaning koulutukset! Kauttamme yksinoikeudella MCCM Medical Cosmetics sekä vartalolle SPA-sarja IONITHERMIE.

www.emmicosmetics.fi

Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics on saksalainen cosmeceutical-tuotesarja, jossa yhdistyvät farmakologian laatu ja turvallisuus sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus.

www.janssen-cosmetics.fi

Adelain Beauty

Autamme sinua luomaan menestyvän kauneushoitola bisneksen, joka perustuu vahvaan ammattitaitoon ja kokemukseen.

Saa enemmän euroja ja luo itsellesi menestyksekäs työ Monteil Parisin, LCN:n ja Glam Effectin ihonhoito tuotteiden ja laitteiden avulla.

www.adelainbeauty.com

Camilla Aho Oy Ab

Camilla Aho Oy Ab on vuonna 1980 perustettu kosmetiikan, hoitotuotteiden ja -laitteiden sekä hoitolakalusteiden maahantuontiyritys. Päätuotteenamme on laadukas italialainen kosmetiikkasarja Diego dalla Palma Professional sekä RVB LAB the Make Up -meikkisarja.

www.diegodallapalmapro.fi

Fysioline Oy

Fysioline Oy on tamperelainen vuonna 1991 perustettu yksityisomisteinen hyvinvoinnin edelläkävijäyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. kuntosali- ja kuntoutusvälineet, kylmähoitotuotteet, lääkkeet sekä kosmetologituolit ja -välineet.

www.fysioline.fi

Eurocosmetics Oy

Olemme Sothys GROUPin tytäryhtiö. Edustamme Sothys ja Bernard Cassiere ammattisarjojen hoitoja ja tuotteita, jotka valmistetaan kestävän kehityksen mukaisesti. Valikoimassa on hajusteettomia, kosmeseuttisia ja vegaaneille sopivia tuotteita. Palvelemme ammattitaidolla.

www.eurocosmetics.fi

Face Helsinki

Face Helsinki on vuonna 2007 perustettu perheyritys, jonka valikoimaan kuuluvat mm. korkealaatuiset ja palkitut hoitolasarjat Denova Pro ja Bielenda Professional. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla. Olemme täällä sinua varten.

Lue lisää merkeistämme asiakaslehdestä:
https://issuu.com/facehelsinki/docs/iholla_elo-lokakuu_2020

FinPuro Oy

FinPuro Oy on suomalainen sokerointimassan valmistaja Säkylästä.

Valmistamme luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon. Kaikkien sokerimassojen raaka-aineet ovat 100% Suomesta. Tuotteet koostuvat sokerijuurikaan sokerista, puolukasta ja intohimosta tuotteisiimme.

www.finpuro.fi

Thalgo Finland Oy

Kansainväliset sarjamme varmistavat menestyksesi. Merellinen hoitolasarja Thalgo, Medikaali Reviderm sekä sen mineraalimeikit, Ionto-Comed tuolit, porat sekä Süda jalkahoitotuotteet kuuluvat valikoimaamme. Koulutamme sinut tarpeidesi mukaan.

www.thalgo.fi

Greencos

Greencos on yrityksestäsi välittävä kumppani. Yli 40 vuoden kokemuksemme, innovatiiviset ja tehokkaat tuotteemme sekä yrityksesi toimintaa kehittävät ideamme luovat perustan vahvalle yhteistyölle. — Sinun menestyksesi on meidän visiomme.

www.greencos.fi/

Miraque Group Oy

Valikoimistamme löydät jälleenmyyntiin suosittujen Miraque ja MyWink brändiemme magneettiripset ja kauneustarvikkeet sekä Maskingdomin ihastuttavat ihonhoitotuotteet.

www.miraque.fi

Pina Parie Finland

Tuomme maahan supersuosion saavuttanutta CBB Filter Fluid voidetta sekä laadukkaita Pina Parie ammattituotteita salonkityöhön. Kaikki jälleenmyyjämme ovat koulutettuja ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme, olemme täällä Sinua varten!

www.beautyblaustein.fi

Esse Probiotic Skincare

Esse on Ecocert-sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja, joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja ihmisen mikrobiomiin. Eläviä probiootteja sisältävällä Essellä voidaan saavuttaa vakuuttavia tuloksia iho-ongelmien hoidossa.

www.esseskincare.com/fi

Hemmotteluhoitolat

Hemmotteluhoitolat on salonki ja jälleenmyynti yritys Kouvolassa, missä tuotteiden esittely ja koulutukset ovat osana arkea. Bebaré kasvo- ja vartalonhoitosarja, GlamLac ja GlamLashes tuotteet sekä Victoria Vynn tuotesarja kuuluvat valikoimaan.

www.hemmotteluhoitolat-tukku.fi

YDE Areal Oy

YDE Areal Oy eli samanniminen Arealshop-verkkokauppaa tarjoaa laadukkaat ja edulliset kertakäyttöiset tarvikkeet kauneudenhoitoalan ammattilaisille sekä tuo maahan luonnonmukainen hoitavan israelilaisen ammattisarjan Shor Professional (ennen Renew).

www.instagram.com/shor.eu

Carpelan Cosmetics Finland AB

Valikoimassamme on yli 20 tuotemerkkiä. Meiltä löydät tehokkaat ammattihoitotuotteet

ja kuluttajia kiinnostavat tuotemerkit, jotka ovat tuttuja lehtien sivuilta ja blogeista kautta maailman. Tweezerman, Murad, ELF, Youngblood, NailsINC, Erno Lazlo ja monta muuta.

https://www.showstopper.fi/

Suomen CIDESCO ry

Suomen CIDESCO:n tavoitteena on:

– edistää kauneutta ja hyvinvointia kosmetologin työssä

-edistää kauneudenhoitoalan koulutusta

-antaa tunnustusta yhteisöille ja yksilöille, jotka vastaavat CIDESCO:n arvoja

-koordinoida ja tukea jäsentensä ammatillista toimintaa

Löydät meidät myös Facebookista!

cidesco.fi

Consult Lady Oy

Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ammatti- ja jälleenmyyntituotteita kuten amiea, Ardell, Body Drench, clean+easy, Dolly’s Lash, Hairwell, Lumoava-sokeri ja MaxeyLash. Verkkokaupassamme esillä myös kaikki muut maahantuomamme brändit.

www.consultlady.fi

Book Salon

Book Salon – Ajanvaraus, kassa, maksupääte ja nopea maksujen tilitys. 29€/kk/toimipaikka. Kaikki samasta paikasta.

https://booksalon.fi/